Referencer

Torkil - Cykelrytter

Jeg havde et godt løbs år i 2015, hvor jeg begyndte at være med fremme i den højeste liga inden cykling i Danmark. Jeg havde dog et problem. Jeg kom jævnligt frem til målstregen med front gruppen, men min afsluttende spurt var ikke god nok og jeg ente derfor ofte bland de sidste i den gruppe jeg kom til målstregen med.
Jeg opsøgte vejledning fra Flemming til styrketræning hen over vinteren for at blive hurtigere i finalerne.
Jeg begyndte i september og han lagde et detaljeret program frem til januar med justering af programmet hver uge. Efterfølgende har jeg haft et vedligeholdelses program. Ud over styrketræning fik jeg rigtig god vejledning til teknik, øvelser og kost under hele forløbet. Jeg forbedrede mig vildt meget styrkemæssigt hen over vinteren. Jeg har før lavet styrketræning hen over vinteren, men den fremgang jeg har haft denne vinter har været i en helt anden liga. Jeg glæder mig allerede til at komme i gang med styrketræningen igen næste vinter.
Jeg har også set resultatet på cyklen af styrketræningen denne vinter. Jeg har igen i år været med helt fremme, men jeg har forvandlet mine sekundære placeringer til ture på podiet. Jeg har i indtil videre været 5 gange på podiet og 2 af dem som sejere.

- Torkil Veyhe

Solja - Massage og laserbehandling

I snart 4 år har jeg slidt med både knæ og skuldre. Fysoterapeuten havde opgivet mig og lægerne viste ej heller hvad det var der var galt.
Jeg havde hørt at mange havde rigtig gode erfaringer med Flemming, og derfor valgte jeg at se om han kunne hjælpe mig. Det fortryder jeg ikke et sekund.
Det som er aller bedst med Flemming er, at han er rigtig engageret, sætter sig ind i tingene og er ikke tilfreds før han har hjulpet en.
Da jeg kom til Flemming, havde jeg næsten konstante smerter i mine knæ og skuldre, jeg kunne ikke gå længere end knap en halv time, ikke bære tunge tasker, spille hondboldt eller ketje før smerterne kom. Jeg har altid været aktiv, så dette var rigtig svært for mig.
Med massage, laser, madlog og alle mulige styrketrænings former har vi formået at formindske smærterne i skuldre og knæ i en rigtig stor grad. De er ikke helt væk, men mit liv er ikke nær så påvirket af dem, som det var dengang.
I sådan en pakke som vi havde skruet sammen, holdt Flemming øje med min mad, så jeg fik de rigtige næringsstoffer, træningen blev hele tiden opdateret og Flemming formåede at lave træningen sjov, massage engang imellem gjorde at man fik det maksimale ud af det.
Flemming kontakter mig stadig i dag, hvis han finder noget matriale som han bare synes jeg skal prøve.

- Sólja Thorleifsson


Allan - Løber

I 2013 vandt jeg, sammen med to klubkammerater, guld i holdkonkurencen ved DM Halvmarathon, aldersgruppen 35­-39 år. Og et halvt år senere blev det til sølv i holdkonkurencen ved DM 10 km landevej, hvilket lykkedes mig med disciplineret træning, forbyggende massage, samt kvalificeret behandling i skadesperioder af Flemming fra klinikken nær Skanderborg.
Flemming har hjulpet mig med overbelastningsskader i ankel, læg, skinneben, baglår, svangsene, knæ og og og. Med den rette behandling, suppleret med muskel­energi­teknik, laserterapi og enkelte hjemmeøvelser, har Flemming altid formået at få mig hurtigt i løbeskoene igen.
Flemming er mere end bare behandler. Han er også rådgiver og følger altid op­ og interesserer sig for forløbet. Flemming går aldrig ud over faggrænserne, og skulle der være noget, Flemming ikke kender til, sætter han sig grundigt ind i det, inden behandlingen begynder/fortsætter.
Derudover er Flemming meget ærlig, og han er ikke for fin til at henvise til en kollega eller læge, hvis dette skulle være nødvendigt.
Flemming er meget fleksibel og finder ALTID en plads i sin kalender.

- Allan Lund


Jonas - Cykelrytter

Mit navn er Jonas Ingerslev. Jeg er 21 år, og jeg kører cykelløb på det højeste niveau i Danmark.
Jeg kom til Flemming i klinikken nær Skanderborg pga. problemer med ryg og lænd under cykelløb, hvor jeg ofte oplevede store smerter. Efter 2 grundige behandlinger ved Flemming er smerterne helt forsvundet, og jeg kan igen køre cykelløb uden smerter.
Efterfølgende har jeg bl.a. benyttet mig af Flemmings træningsprogramtilbud med træningsteknik, programlægning og opfølgning, hvor han har hjulpet mig med min styrketræning.
Flemmings massagebehandlinger er meget effektive og har givet mig stort udbytte.
Flemmings træningforløb og program er meget personligt, motiverende og effektivt, og det bliver hele tiden justeret efter behov.
Flemming kan kraftigt anbefales til alle, om enten man ønsker behandling af en skade, koordinering af træningsforløb, eller hvis man blot ønsker sig en god massage.

- Jonas Ingerslev


Odder Cykel Elite

Samarbejde med Odder Cykel Elite / Odder Cykel Klub